top of page

KIROPRAKTOR

SÖDERTÄLJE

När du kommer till vår klinik i Södertälje möts du av en professionell och välkomnande miljö som är utformad för att främja din hälsa och välbefinnande.

Här kan du träffa en kiropraktor eller naprapat och få hjälp med dina besvär. Vi erbjuder även massage, dry needling och rehab träning.


Vi finns på Nedre Torekällgatan 5, Södertälje.

kiropraktor södertälje

SÖDERTÄLJE

Vad du kan få hjälp med på vår klinik i Södertälje

Med vår expertis inom kiropraktik, naprapati, massage, dry needling och rehabilitering strävar vi efter att skräddarsy varje behandling för att passa dina unika behov. Vårt erfarna team av terapeuter arbetar tillsammans för att hjälpa dig att återfå balansen i din kropp och uppleva en smärtfri vardag. Välkommen till vår klinik i Södertälje.

Du kan få hjälp med att lindra besvär som ryggont, nackspänningar och migrän. Våra kiropraktorer använder sina skickliga händer för att identifiera och korrigera restriktioner, vilket kan leda till ökad rörlighet, minskad smärta och förbättrad livskvalitet. Oavsett om du har akut smärta eller önskar upprätthålla en hälsosam ryggrad, är vårt team redo att stödja dig på din resa mot en smärtfri och bekväm vardag. Hos oss hittar du en erfaren kiropraktor i Södertälje som hjälper dig mot en smärtfri vardag! Boka din tid idag hos vår kiropraktor i Södertälje.

Våra erfarna naprapater fokuserar på att behandla besvär i muskler och leder samt identifiera underliggande orsaker till smärta. Oavsett om du lider av stelhet, muskelbesvär eller idrottsskador, är vår expertis inom naprapati inriktad på att hjälpa dig att återfå funktion, minskad smärta och återvända till en aktiv livsstil. Ta steget mot bättre hälsa genom att utforska fördelarna med naprapati hos oss på Södertälje kliniken. Boka din tid hos naprapat i Södertälje.

Massage

Vår massageterapi erbjuder en avkopplande och läkande upplevelse för kropp och sinne. Genom skickliga händer och olika massagetekniker arbetar våra terapeuter för att lindra spänningar, minska stress och främja kroppens naturliga läkningsprocess. Rådfråga gärna din terapeut om vilken typ av massage som passar dig bäst!

Typer av massage

Vi erbjuder följande typer av massage:

  • Klassisk massage som är en av de mest populära massageformerna som involverar knådningar, glidningar, tryck och ibland slag. Den syftar till att främja avslappning, förbättra blodcirkulationen och lindra muskelspänningar.

  • Bindvävsmassage som fokuserar på att nå djupare muskellager och bindväv för att lindra kroniska smärtor och spänningar. Det innebär djupare tryck och kan vara mer intensivt än klassisk massage.

  • Idrottsmassage som används ofta för idrottare och fokuserar på att förbättra prestanda, förebygga skador och påskynda återhämtningen.

  • Gravidmassage är utformad för att lindra besvär och främja både fysiskt och emotionellt välbefinnande under graviditeten.

  • Huvudmassage fokuserar på att behandla huvudet, hårbotten, ansiktet och nacken. Den utförs vanligtvis med händerna och involverar olika tekniker som strykningar, tryck och cirkulära rörelser.

Upptäck kraften i massage hos oss på Södertälje kliniken och låt oss hjälpa dig att nå en djupare nivå av avslappning och hälsa. 

Genom att använda tunna nålar riktade mot triggerpunkter i musklerna, strävar vi efter att lösa upp spänningar, förbättra cirkulationen och främja läkning. Dry needling kan vara särskilt effektivt för att behandla muskelrelaterad smärta, stelhet och rörelsebegränsningar. Om du söker en innovativ metod för att hantera muskelbesvär och återfå smidighet, kan dry needling i Södertälje vara svaret du letar efter.

Rehab

Genom skräddarsydda träningsprogram och individuell vägledning arbetar vårt erfarna team med din rehab för att återställa styrka, rörlighet och smidighet. Oavsett om du har genomgått en operation, lidit av en idrottsskada eller behöver återuppbygga muskler efter en längre tids inaktivitet, är vår rehabilitering inriktad på att hjälpa dig nå dina mål. Välkommen på rehab på vår klinik i Södertälje.

BOKA TID IDAG!

bottom of page