Om oss

Kiropraktor Stockholm Kiropraktik, Naprapathi, Naprapat, Ryggskott, Nackspärr, Diskbråck, Huvudvärk, Migrän, Whiplash, Ischias. Dr. Dani Alkhamisi

Dr. Dani Alkhamisi BSc MSc DC 
Doctor of Chiropractic (United Kingdom)

Leg. Kiropraktor (Sverige)

Efter att ha varit intresserad av folkhälsa under längre tid ville jag fortsätta utbilda mig i ett patient-orienterat, praktiskt yrke och fann mig dragen till Kiropraktik.

Under uppväxten såg jag hur min far återhämtade sig med hjälp av kiropraktisk vård, från att ha varit oförmögen att stå upp i mer än ett par minuter, till att kunna engagera sig i atletiska aktiviteter igen.

Ett par år senare började jag få kraftig migrän, efter att ha provat allting var kiropraktik det enda som till slut hjälpte. Det var då jag bestämde mig för att jag skulle bli en kiropraktor.
 

Dani tog examen från Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth med en Bachelors of Human Sciences och en Masters in Chiropractic. Under sin studietid blev han speciellt intresserad av atletiska sporter, speciellt fotboll, då han började justera fotbollsspelare under den tid då han arbetade med AFC Bournemouth, som spelar i den högsta divisionen i Premier League.
Dani var även studentambassadör för sitt universitet och reste världen över, för att ge seminarier om kiropraktik och dess många fördelar för hälsan i vardagslivet.

Efter hans studier har Dani utövat kiropraktik hos ett flertal kliniker i Storbritannien och Sverige.

Dani är även intresserad av att behandla familjer i alla åldrar, från nyfödda till de äldre såväl som att arbeta med specifika kiropraktiska justeringar vilka påverkar det ryggradsrelaterade nervsystemet, samt extremiteter. Han är utöver det, även intresserad av vardagshälsan med hänsyn till dagliga stressfaktorer, nutrition samt rörelsemönster, vilka kan vara skadliga och betydelsefulla för den generella hälsan. Allt för att kunna hjälpa sina patienter med en hängivenhet och passion, så att de kan nå sin fulla potential: Ett liv utan hinder, med hjälp av kiropraktisk vård.

IMG_2366 (1).jpg

Punnit Singh Virk

Leg. Kiropraktor

Efter att studerat 5 år på Scandinavian College of Chiropractic så har Punnit genomfört sin allmännatjänstgöring som kiropraktor både inom den privata sektorn samt inom Svensk hälso- och sjukvård innan han blev legitimerad som kiropraktor. I slutskedet av studietiden fick Punnit möjligheten att utföra sin extern klinik för Wings HC Arlanda och även arbetat som kiropraktor för deltagare i Lidingöloppet.  

 

Punnit blev i en tidig ålder väldigt fascinerad av kiropraktik. Punnit har en lång träningsbakgrund både som fotbollsspelare, inom kampsporten karate samt som styrketränare och kom tidigt i kontakt  med kiropraktik. Han märkte tidigt hur kiropraktiken på ett naturligt sätt kunde få honom tillbaka i den form han var innan han drog på sig skadorna som orsakades av träningen. Han insåg hur viktigt det är att lederna i kroppen belastas jämt för att undvika samt förebygga skadliga förändringar som både kan vara  strukturella samt funktionella.

 

Punnits yttersta mål är att genomföra ett gott patientomhändertagande samt med hjälp av kiropraktik få kroppen att läka i rätt riktning. Han har ett stort intresse för den allmäna hälsan och patientens välbefinnande. Utöver det, är han väldigt intresserad av andra faktorer som kan påverka en människas hälsa i allmänhet som till exempel nutrition och andra vardagliga stressfaktorer. Idrottsmedicin är något som står Punnit varmt om hjärtat.

Kiropraktor Stockholm Kiropraktik, Naprapathi, Naprapat, Ryggskott, Nackspärr, Diskbråck, Huvudvärk, Migrän, Whiplash, Ischias. Dr. Dani Alkhamisi

Madelen A. BA MSc
Senior Kiropraktik Assistent

Efter masterexamen inom global hälsa hade Madelen bestämt sig för att jobba med människor och hälsa. Finns det då bättre alternativ än kiropraktik? Personligen svarar hon nej! Madelen anser kiropraktik som en målsättning för att minska smärtan och öka livskvalitet. Förutom att Madelen har haft behandlingsplaner utformade i rörelseapparaten, så har kiropraktik hjälpt henne igenom hela hennes diabetes resa och även dysmenorré. Hon är passionerad över sitt jobb och har höga ambitioner inom folkhälsoarbete för att uppnå en friskare och hälsosammare folkhälsa för en mer hållbar samhällsutveckling och människors välbefinnande. 

Det Madelen vill meddela till samhället genom arbetet som Kiropraktik Assistent är att denna typ av naturlig vård tillhandahåller den bästa möjligheten att leva i en vardag utan smärta eller begränsingar. Eftersom hon anser att många går miste om innebörden av kiropraktik så försöker hon sprida kunskap kring kiropraktik och förklara att en människas allmänna hälsa beror på förhållandet mellan ryggraden och nervsystemet, därför är kiropraktik gjord för att hitta källan till problemet och upprätthålla optimal hälsa istället för att enbart lindra symptom.