top of page

Om oss

Kiropraktor Stockholm Kiropraktik, Naprapathi, Naprapat, Ryggskott, Nackspärr, Diskbråck, Huvudvärk,

Dr. Dani Alkhamisi BSc MSc DC 
Doctor of Chiropractic (United Kingdom)

Leg. Kiropraktor (Sverige)

Efter att ha varit intresserad av folkhälsa under längre tid ville jag fortsätta utbilda mig i ett patient-orienterat, praktiskt yrke och fann mig dragen till Kiropraktik.

Under uppväxten såg jag hur min far återhämtade sig med hjälp av kiropraktisk vård, från att ha varit oförmögen att stå upp i mer än ett par minuter, till att kunna engagera sig i atletiska aktiviteter igen.

Ett par år senare började jag få kraftig migrän, efter att ha provat allting var kiropraktik det enda som till slut hjälpte. Det var då jag bestämde mig för att jag skulle bli en kiropraktor.
 

Dani tog examen från Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth med en Bachelors of Human Sciences och en Masters in Chiropractic. Under sin studietid blev han speciellt intresserad av atletiska sporter, speciellt fotboll, då han började justera fotbollsspelare under den tid då han arbetade med AFC Bournemouth, som spelar i den högsta divisionen i Premier League.
Dani var även studentambassadör för sitt universitet och reste världen över, för att ge seminarier om kiropraktik och dess många fördelar för hälsan i vardagslivet.

Efter hans studier har Dani utövat kiropraktik hos ett flertal kliniker i Storbritannien och Sverige.

Dani är även intresserad av att behandla familjer i alla åldrar, från nyfödda till de äldre såväl som att arbeta med specifika kiropraktiska justeringar vilka påverkar det ryggradsrelaterade nervsystemet, samt extremiteter. Han är utöver det, även intresserad av vardagshälsan med hänsyn till dagliga stressfaktorer, nutrition samt rörelsemönster, vilka kan vara skadliga och betydelsefulla för den generella hälsan. Allt för att kunna hjälpa sina patienter med en hängivenhet och passion, så att de kan nå sin fulla potential: Ett liv utan hinder, med hjälp av kiropraktisk vård.

Punnit Edit.JPG

Punnit Singh Virk

Leg. Kiropraktor

Efter att studerat 5 år på Scandinavian College of Chiropractic så har Punnit genomfört sin allmännatjänstgöring som kiropraktor både inom den privata sektorn samt inom Svensk hälso- och sjukvård innan han blev legitimerad som kiropraktor. I slutskedet av studietiden fick Punnit möjligheten att utföra sin extern klinik för Wings HC Arlanda och även arbetat som kiropraktor för deltagare i Lidingöloppet.  

 

Punnit blev i en tidig ålder väldigt fascinerad av kiropraktik. Punnit har en lång träningsbakgrund både som fotbollsspelare, inom kampsporten karate samt som styrketränare och kom tidigt i kontakt  med kiropraktik. Han märkte tidigt hur kiropraktiken på ett naturligt sätt kunde få honom tillbaka i den form han var innan han drog på sig skadorna som orsakades av träningen. Han insåg hur viktigt det är att lederna i kroppen belastas jämt för att undvika samt förebygga skadliga förändringar som både kan vara  strukturella samt funktionella.

 

Punnits yttersta mål är att genomföra ett gott patientomhändertagande samt med hjälp av kiropraktik få kroppen att läka i rätt riktning. Han har ett stort intresse för den allmäna hälsan och patientens välbefinnande. Utöver det, är han väldigt intresserad av andra faktorer som kan påverka en människas hälsa i allmänhet som till exempel nutrition och andra vardagliga stressfaktorer. Idrottsmedicin är något som står Punnit varmt om hjärtat.

Final.JPG

Markus Frank
Leg. Kiropraktor

Markus har gått en femårig kiropraktisk utbildning på Scandinavian College of Chiropractic. Under studietiden fick Markus hjälpa till att arbeta kiropraktiskt på skolans externklinik på Öland samt arbeta med deltagare i Lidingöloppet. 

 

Markus har alltid haft ett intresse för hälsa och har själv spelat fotboll och hållit igång aktivt med styrketräning. Han vart tidigt fascinerad över hur kiropraktik kan ha en sådan stor påverkan på människan och valde därför att fördjupa sig inom det. 

 

Markus tycker att det är viktigt att sätta patienten i fokus. Genom att föra en god dialog med varje patient så kan vi tillsammans komma fram till en individuell plan för att uppnå önskade livsmål. Att få vara med på resan från det första besöket till att patienten kan nå sin fulla potential är vad som får Markus att brinna för yrket. 

 

”Kroppens potential är enorm, och att få hjälpa människor att uppnå en bättre hälsa genom kiropraktiken gör varje arbetsdag värdefull.” - Markus

Hassan Final.JPG

Hassan Ali
Leg. Kiropraktor

Efter en femårig utbildning  på Scandinavian college of chiropractic så började Hassan jobba inom den Svenska primärvården där han har sett diverse fall. Hassan har jobbat med äldre såsom yngre. 

Hassans intresse för kiropraktik började växa då han under sin rehabilitering sökte sig till kiropraktiken för sina besvär. Tidigare fotbollspelare i ungdomsåren och håller numera igång med fotboll på fritiden i form av korpen såväl som med vänner. Dessutom samarbetar Hassan med division 4 lag, skadeförebyggande träning samt rehabilitering.

Största anledning till varför Hassan blev en kiropraktor var för att hjälpa folk att kunna optimera deras hälsa för att kunna ta sig an vardagen. 


”Kroppen ska inte vara en anledning till varför du inte kan leva ett normalt liv.” - Hassan

Edit 1022 2 2.JPG

Henrik Olsson
Certifierad Massageterapeut

Tidigare har Henrik under några års tid spelat fotboll som han med senare tid lagt av med och  fokuserar istället på att gymma och även hjälpa andra med att bygga kroppens hälsa då han även har erfarenhet som personlig tränare. 

 

Henrik har genom fotboll stött på massageterapeuter, kiropraktorer och andra manuella medicinare som med sin kunskap imponerat, fascinerat och motiverat Henrik att utbilda sig till massageterapeut men även också påbörjat att studera till Naprapat. Han beskriver känslan av att optimera för såväl atlet som gemene man som en svårslagen känsla.

 

”Jag mår bra när andra runt omkring mig mår bra” - Henrik 

Madelen Edit.JPG

Madelen A. BA MSc
Administrationschef

Efter masterexamen inom global hälsa hade Madelen bestämt sig för att jobba med människor och hälsa. Finns det då bättre alternativ än kiropraktik? Personligen svarar hon nej! Madelen anser kiropraktik som en målsättning för att minska smärtan och öka livskvalitet. Förutom att Madelen har haft behandlingsplaner utformade i rörelseapparaten, så har kiropraktik hjälpt henne igenom hela hennes diabetes resa och även dysmenorré. Hon är passionerad över sitt jobb och har höga ambitioner inom folkhälsoarbete för att uppnå en friskare och hälsosammare folkhälsa för en mer hållbar samhällsutveckling och människors välbefinnande. 

Det Madelen vill meddela till samhället genom arbetet som Kiropraktik Administrationschef är att denna typ av naturlig vård tillhandahåller den bästa möjligheten att leva i en vardag utan smärta eller begränsingar. Eftersom hon anser att många går miste om innebörden av kiropraktik så försöker hon sprida kunskap kring kiropraktik och förklara att en människas allmänna hälsa beror på förhållandet mellan ryggraden och nervsystemet, därför är kiropraktik gjord för att hitta källan till problemet och upprätthålla optimal hälsa istället för att enbart lindra symptom.

bottom of page