top of page

Dani Alkhamisi

VD | Leg. Kiropraktor

Efter att ha varit intresserad av folkhälsa under längre tid ville jag fortsätta utbilda mig i ett patient-orienterat, praktiskt yrke och fann mig dragen till Kiropraktik.

Under uppväxten såg jag hur min far återhämtade sig med hjälp av kiropraktisk vård, från att ha varit oförmögen att stå upp i mer än ett par minuter, till att kunna engagera sig i atletiska aktiviteter igen.

Ett par år senare började jag få kraftig migrän, efter att ha provat allting var kiropraktik det enda som till slut hjälpte. Det var då jag bestämde mig för att jag skulle bli en kiropraktor.”

Dani tog examen från Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth med en Bachelors of Human Sciences och en Masters in Chiropractic. Under sin studietid blev han speciellt intresserad av atletiska sporter, speciellt fotboll, då han började justera fotbollsspelare under den tid då han arbetade med AFC Bournemouth, som spelar i den högsta divisionen i Premier League.
Dani var även studentambassadör för sitt universitet och reste världen över, för att ge seminarier om kiropraktik och dess många fördelar för hälsan i vardagslivet.

Efter hans studier har Dani utövat kiropraktik hos ett flertal kliniker i Storbritannien och Sverige. Dani är även intresserad av att behandla familjer i alla åldrar, från nyfödda till de äldre såväl som att arbeta med specifika kiropraktiska justeringar vilka påverkar det ryggradsrelaterade nervsystemet, samt extremiteter. Han är utöver det, även intresserad av vardagshälsan med hänsyn till dagliga stressfaktorer, nutrition samt rörelsemönster, vilka kan vara skadliga och betydelsefulla för den generella hälsan. Allt för att kunna hjälpa sina patienter med en hängivenhet och passion, så att de kan nå sin fulla potential: Ett liv utan hinder, med hjälp av kiropraktisk vård.

BOKA TID IDAG!

bottom of page