top of page

Evdoxia Mantzoudi

Kiropraktor

”För att utvecklas inom min karriär som friidrottare i spjutkastning och som elitidrottare i Grekland, insåg jag att det krävs mycket träning. Därav fick jag erfarenhet av kiropraktik när jag utsattes för idrottsskador. I samband med det väcktes mitt intresse om att utbilda mig till kiropraktor. Då insåg jag hur mycket nytta jag har fått av kiropraktik och hur det positivt förbättrade min karriär. Efter några veckor av kiropraktor behandling kunde jag återvända i bra form och delta i aktiviteter igen.”

Evdoxia tog examen från Scandinavian college of chiropractic samt en kandidatexamen i idrottsvetenskap från Swedish School of Sport and Health Sciences i Sverige. Under sin studietid har Evdoxia behandlat olika patienter i olika åldrar samt med olika besvär. Evdoxia har genomfört sin allmänntjänstgöring inom Svensk hälso- och sjukvård och nu är det dags för Evdoxia att utföra sin praktik inom den privata sektorn efter att hon har fått sin examen i kiropraktik.

Evdoxias största intresse har alltid varit människans kropp och under sin tid som idrottare blev hon medveten om hur fysiska och psykiska faktorer alltid påverkar varandra. Där har kiropraktiken varit ett viktigt verktyg till att hjälpa och förbättra fysisk samt mental hälsa.

BOKA TID IDAG!

bottom of page