top of page

Våra tjänster

Kiropraktik Undersökning & Behandling

Vi använder oss av dem mest effektiva kiropraktiska metoderna för att hjälpa och underhålla en fungerande rygghälsa.
Dessa metoder är individualiserade och specifika för varje person.

690cdc3a-9e65-45c6-8031-c7c605d4e20e.jpg
Head Massage

Massage

Vi på Nordic Kiropraktik erbjuder olika utbud av massage, från avslappnande massage om du är stressad till djupvävnads massage (idrottsmassage) om ett specifikt område av din kropp behöver terapeutisk uppmärksamhet. Du kan välja mellan 25, 55 och 85 minuter.  Friskvårdsbidrag gäller på alla massage typer och längd. 

Untitled.png

Posture Screen

Posture Screen är ett digitalt verktyg för att ta specifika bilder av din hållning.

Genom att använda det inbyggda systemet kan det bestämma hur din hållning påverkar viktfördelningen hos din kropp, vilket kan leda till instabilitet och slitage.
Din kiropraktor kan utvärdera och återanvända dessa bilder regelbundet under behandlingen för att visa hur din hållning förbättras.

Graviditet Och Pediatrisk Vård

Kiropraktik som tillvägagångssätt i pediatrisk vård har länge tillfört avgörande bedömningar för många tillstånd hos barn och nyfödda och blir alltmer populär på grund av den omfattande kunskapen och utbildningen hos pediatriska kiropraktorer såväl som de välbeprövade behandlingstekniker som används för att hjälpa mot de eventuella problem som ofta finns hos våra nyfödda och barn. Kiropraktorer behandlar även gravida kvinnor då belastningen på leder och ryggraden ökar under graviditetens gång.

Screen Shot 2019-04-09 at 12.49.56.png

Applied Kinesiology

Applied Kinseiology lånar från många olika discipliner, med muskeltest som riktlinje kan diagnos och behandlingsplan bestämmas. Enkla muskeltester hjälper oss hitta strukturella, kemiska och mentala problem som kan vara involverade.

Spine-3D-Model
Audience and Lecturer

Workshops

På Nordic Kiropraktik är vi måna om att göra det möjligt för dig att lösa dina problem. Med det i åtanke håller vi regelbundet i workshops där vi behandlar olika aspekter av hälsa och välmående.

bottom of page