top of page

KIROPRAKTOR STOCKHOLM

Vad är kiropraktik och hur kan en kiropraktor hjälpa mig?

Kiropraktik är en medicinsk behandlingsform som fokuserar på diagnos, behandling och förebyggande behandling av störningar i muskuloskeletala systemet. En kiropraktor håller sig till tre grundpelare vilka definierar hälsa: strukturell (fysisk), emotionell (stress i olika omfång) och kemisk (kroppens inre kemi).

Kiropraktik grundas på principen att kroppens funktion och hälsa är beroende av ett fungerande nervsystem och en balanserad muskuloskeletal struktur. 

En kiropraktor använder manuell justering och manipulation av ryggraden och andra leder för att återställa normal funktion och rörlighet i kroppens muskuloskeletala system. Genom att applicera kontrollerade och precisionsriktade tryck på specifika områden kan kiropraktorn påverka nervsystemet och återställa normal funktion i en eller flera leder.

kiropraktor sotckholm
kiropraktor stockholm
VEM BEHÖVER

EN KIROPRAKTOR

Kiropraktik är för alla! Våra kiropraktorer behandlar allt i från den nyfödde till pensionären, och allt där i mellan. Det spelar ingen roll om du är högpresterande inom din idrott, student, arbetande eller mammaledig. Behandlingen utgår alltid från dig och din målsättning, tidigare erfarenheter och behov.
 

Vanliga besvär där en kiropraktor kan hjälpa dig

 • Ryggrads- och ledsmärta: Om du besväras av rygg- och ledsmärta, såsom ryggont, nackspänningar, ischias, skuldersmärta och andra smärtor relaterade till muskuloskeletala problem.

 • Huvudvärk: Människor som lider av regelbunden huvudvärk och migrän kan dra nytta av kiropraktisk vård, särskilt om problemen kan härledas till problem i nacke och rygg.

 • Hållning: De som har problem med hållning, särskilt på grund av arbete vid datorer eller långvarig stillasittande, kan dra nytta av att uppsöka en kiropraktor för att förbättra hållningen och minska besvär.

 • Skador: Personer som har drabbats av idrottsskador, olyckor eller andra fysiska trauman kan dra nytta av kiropraktisk vård för att påskynda återhämtningen och främja läkningsprocessen.

 • Graviditetsrelaterade besvär: Gravida kvinnor kan uppleva smärtor i rygg, höfter och bäcken på grund av den ökade vikten och hormonella förändringar. Kiropraktik kan hjälpa till att lindra samt förebygga dessa besvär.

 • Barn och spädbarn: Barn med kolik, sömnsvårigheter eller obalanser i muskler och leder kan dra nytta av kiropraktisk vård och hjälp av en kiropraktor.

 • Åldersrelaterade besvär: Äldre personer kan söka kiropraktisk vård för att hantera smärta och rörlighetsproblem som är förknippade med åldrandet.

 • Förebyggande vård: Du behöver inte ha ont någonstans eller uppleva besvär för att dra nytta av kiropraktisk vård. En del av vårt hälsofrämjande arbete handlar om att förebygga framtida problem och förbättra kroppens funktion.

LÄS MER OM VANLIGA BESVÄR HÄR

Anna C.

Jag har besökt en del kiropraktorer i Stockholm. Jag måste säga att Kiropraktor Dani Alkhamisi är något alldeles extra. Upplevelsen efter endast ett besök, bevisade att han ligger i framkant med sin kompetens, kliniska säkerhet och sina otroliga behandlingar!

BOKA TID HOS KIROPRAKTOR IDAG!

SYFTET MED

BEHANDLING HOS KIROPRAKTORN

Syftet med en behandling hos kiropraktorn är att lindra smärta, förbättra rörligheten och främja kroppens naturliga förmåga att läka sig själv. Kiropraktorer arbetar med att återställa funktionen i nervsystemet genom att behandla kroppens ryggrad, muskler och andra leder för att främja kroppens hälsa och välbefinnande.
 

Kiropraktorer kan också använda sig av andra behandlingsmetoder som massage, stretch, rehabövningar och ergonomisk rådgivning för att komplettera den manuella behandlingen. 
 

Det är viktigt att notera att vi samarbetar med andra medicinska specialister när det behövs. Vi på Nordic Kiropraktik hänvisar patienter till andra vårdgivare om det behövs för att säkerställa en omfattande och integrerad vårdplan.

kiroprakor stockholm
kiropraktor stockholm
VÄLKOMMEN TILL

DIN KIROPRAKTOR I STOCKHOLM

Välkommen till våra kliniker i Stockholm. Du kan träffa en kiropraktor i Kista eller en kiropraktor i Vasastan. Vi erbjuder skräddarsydd kiropraktisk vård för att lindra din smärta och förbättra din livskvalitet.

Varför välja oss som din kiropraktor i Stockholm?

 • Professionell kompetens: Alla våra kiropraktorer är välutbildade och har många års erfarenhet av att behandla en rad olika muskuloskeletala problem. Du kan lita på att du får högkvalitativ vård.

 • Individuell vårdplan: Vi förstår att varje patient är unik. Därför skapar vi skräddarsydda vårdplaner som passar dina specifika behov och mål.

 • Smärtlindring och rehabilitering: Oavsett om du lider av ryggsmärta, nackbesvär, eller andra muskuloskeletala besvär, arbetar vi inte bara med att lindra din smärta utan också med att återställa din kropp till optimal funktion.

 • Förebyggande vård: Vi strävar efter att inte bara behandla symtom utan även att förebygga återkommande problem. Vi ger dig verktyg och råd för att upprätthålla en hälsosam och smärtfri livsstil.

 • Ett team som bryr sig: Vi tror på att skapa en stöttande och positiv vårdmiljö. Vårt team är engagerat i din hälsa och välmående och finns här för att svara på dina frågor och bekymmer.

Kontakta oss idag och ta steget mot en smärtfri och rörlig framtid genom att boka din tid hos vår kiropraktor. Vi ser fram emot att stödja dig på vägen mot ökat välbefinnande och livsglädje.

Välkommen till våra kliniker i Stockholm - Vi hjälper dig mot en smärtfri vardag!

 • Is Chiropractic Care Safe?
  Yes. Chiropractic is the third largest healthcare profession in the world after doctors and dentists. It is a 5-year university education with clinical and general service.
 • Does it hurt?
  Chiropractic is a safe and proven method and does not hurt. It is not unusual to feel sore like exercise pain after the first adjustments, but this subsides within 48h.
 • Who can book a visit?
  Our techniques are adapted to each individual. Our youngest patient is two weeks old and the oldest 96 years old. Chiropractic is for those who want long-term health for themselves and close relatives.
 • Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?
  Ja, du kan använda ditt friskvårdsbidrag när du bokar massage eller rehabträning hos oss. Du kan inte använda ditt friskvårdsbidrag för kiropraktik eller naprapati, men det är avdragsgillt för företag.
 • Hur många besök behöver jag?
  Det är individuellt beroende på vilken typ av besvär du upplever, samt hur länge du har haft ont. Vissa besvär lättar efter 1-2 behandlingar, och andra kan behöva gå regelbundet under flera månaders tid.
 • Behöver jag gå på röntgen innan ett besök hos er?
  Nej. Din terapeut kommer att remittera dig till röntgen om det anses vara medicinskt nödvändigt. Röntgenbilder kan vara betydelsefulla för utformningen av en mer specifikt inriktad behandlingsplan. Om du redan har röntgenbilder tag då med dem eller det utlåtande du fått till undersökningen hos din kiropraktor eller naprapat.
 • Har ni olika typer av massage?
  Ja, vi erbjuder olika typer av massage, bla klassisk massage, idrottsmassage, gravidmassage, avslappnande massage, hot-stone massage, huvudmassage. Om du är osäker på vilken typ av massage som passar dig är du välkommen att höra av dig till oss på kliniken, antingen via chatten, mejl eller telefon.

BOKA TID HOS KIROPRAKTOR IDAG!

bottom of page