top of page

KIROPRAKTOR

KISTA GALLERIA

När du kommer till vår klinik möts du av en professionell och välkomnande miljö som är utformad för att främja din hälsa och välbefinnande.

Här kan du träffa en kiropraktor eller naprapat och få hjälp med dina besvär. Vi erbjuder även massage, dry needling och rehab träning.

 

Vi finns på i Kista Galleria på Hanstavägen 55, Kista

DSC09663.jpg

KISTA GALLERIA

Vad du kan få hjälp med på vår klinik i Kista

Välkommen till vår klinik på Kista Galleria där du kan får hjälp med att återfå balansen i din kropp och uppleva en smärtfri vardag. Vårt erfarna team av terapeuter arbeta kiropraktik, naprapati, massage, dry needling och rehab efter skada. Vi strävar efter att skräddarsy varje behandling för att passa dina unika behov. Välkommen till vår klinik i Kista. 

Du kan få hjälp med att lindra besvär som ryggont, nackspänningar och migrän. Våra kiropraktorer använder sina skickliga händer för att identifiera och korrigera restriktioner, vilket kan leda till ökad rörlighet, minskad smärta och förbättrad livskvalitet. Oavsett om du har akut smärta eller önskar upprätthålla en hälsosam ryggrad, är vårt team redo att stödja dig på din resa mot en smärtfri och bekväm vardag. Läs mer om hur vår kiropraktor i Stockholm kan hjälpa dig mot en smärtfri vardag.

Naprapati

Våra erfarna naprapater fokuserar på att behandla besvär i muskler och leder samt identifiera underliggande orsaker till smärta. Oavsett om du lider av stelhet, muskelbesvär eller idrottsskador, är vår expertis inom naprapati inriktad på att hjälpa dig att återfå funktion, minskad smärta och återvända till en aktiv livsstil. Ta steget mot bättre hälsa genom att utforska fördelarna med naprapati hos oss. Läs mer om hur vår naprapat i Stockholm kan behandla dina besvär.

Massage

Vår massageterapi erbjuder en avkopplande och läkande upplevelse för kropp och sinne. Genom skickliga händer och olika massagetekniker arbetar våra terapeuter för att lindra spänningar, minska stress och främja kroppens naturliga läkningsprocess. Upptäck kraften i massage hos oss och låt oss hjälpa dig att nå en djupare nivå av avslappning och hälsa. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med massage i Stockholm​.

Dry Needling

Genom att använda tunna nålar riktade mot triggerpunkter i musklerna, strävar vi efter att lösa upp spänningar, förbättra cirkulationen och främja läkning. Dry needling kan vara särskilt effektivt för att behandla muskelrelaterad smärta, stelhet och rörelsebegränsningar. Om du söker en innovativ metod för att hantera muskelbesvär och återfå smidighet, kan dry needling vara svaret du letar efter.

Rehab

Genom skräddarsydda träningsprogram och individuell vägledning arbetar vårt erfarna team med din rehab för att återställa styrka, rörlighet och smidighet. Oavsett om du har genomgått en operation, lidit av en idrottsskada eller behöver återuppbygga muskler efter en längre tids inaktivitet, är vår rehabilitering inriktad på att hjälpa dig nå dina mål.

BOKA TID IDAG!

bottom of page