top of page

MASSAGE STOCKHOLM

VARFÖR MASSAGE?

Massage främjar avslappning och kan minska stress genom att frigöra oxytocin och minska stresshormoner. Genom att applicera tryck och beröring på muskler och vävnader lindrar massage spänningar, ökar blodflödet och minskar muskelsmärta.

Massage är ett bra komplement till dig som genomgår en kiropraktor eller naprapatbehandling. Rådfråga gärna din terapeut om vilken typ av massage som passar dig bäst!

massage stockholm
bilder.jpg
OLIKA TYPER AV

MASSAGE

Klassisk massage: En av de mest populära massageformerna som involverar knådningar, glidningar, tryck och ibland slag. Den syftar till att främja avslappning, förbättra blodcirkulationen och lindra muskelspänningar.
 

Bindvävsmassage: Den fokuserar på att nå djupare muskellager och bindväv för att lindra kroniska smärtor och spänningar. Det innebär djupare tryck och kan vara mer intensivt än klassisk massage. Bindvävsmassage riktar in sig på specifika knutor eller "triggerpunkter" i musklerna som kan orsaka smärta och obehag. Målet är att lösa upp dessa punkter för att minska smärta och förbättra rörlighet.

 

Idrottsmassage: Används ofta för idrottare och fokuserar på att förbättra prestanda, förebygga skador och påskynda återhämtningen. Den kan appliceras som uppvärmning inför din idrott, eller för att förbättra och påskynda återhämtningsprocessen.

 

Gravidmassage: Under graviditeten genomgår kroppen många förändringar, inklusive ökad vikt, förändrad hållning och hormonella förändringar, som kan orsaka obehag och smärta. Gravidmassage är utformad för att lindra dessa besvär och främja både fysiskt och emotionellt välbefinnande under graviditeten.

 

Huvudmassage: Är en massageform som fokuserar på att behandla huvudet, hårbotten, ansiktet och nacken. Den utförs vanligtvis med händerna och involverar olika tekniker som strykningar, tryck och cirkulära rörelser. Huvudmassage är känd för sina avslappnande och lugnande effekter samt dess förmåga att främja både fysisk och mental välbefinnande.

FRISKVÅRD MASSAGE

FRISKVÅRDSBIDRAG

Friskvårdsbidraget går att använda på friskvårdsfrämjande aktiviteter såsom massage och rehabträning.

Användningen av ett friskvårdsbidrag för massage kan vara ett utmärkt sätt att minska stress, lindra smärta och förbättra din allmänna hälsa. 

 

Beloppet och vilka aktiviteter som omfattas varierar från arbetsgivare till arbetsgivare, så det är viktigt att du kontaktar din personalavdelning eller den hos er som ansvarar över friskvårdsbidraget för att ta reda på vad som gäller för just dig, och dina möjligheter att boka massage med hjälp av ert friskvårdsbidrag.

MASSAGE FÖR DIG SOM ARBETSGIVARE

DSC09431-2-2.jpg

BOKA TID IDAG!

bottom of page