top of page

Kiropraktor Stockholm

Kiropraktor Stockholm

FRISKVÅRD

Hos oss på Nordic Kiropraktik & Naprapati kan du använda ditt friskvårdsbidrag när du bokar massage eller träning.

Kiropraktik & Naprapati omfattas ej av friskvård då det går under hälso-och sjukvård. Däremot får företag göra avdrag för kostnaden för en förebyggande behandling, friskvård och rehabilitering. En kiropraktor eller naprapat kan anlitas såväl dessa ändamål som för hälso- och sjukvård.

 

Prata med din arbetsgivare så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt! Kiropraktik och Naprapati är avdragsgill, läs mer om företagshälsovård.

Shoulder Massage

FRISKVÅRDSTJÄNSTER

DSC09431-2-2.jpg

Massage

Målet med massage är att främja avslappning, lindra muskelspänningar, förbättra blodcirkulationen och främja allmänt välbefinnande.

Gym Equipments

Rehabträning

Målet med rehabträning är att återvinna förlorad styrka, rörlighet, stabilitet, uthållighet och funktion efter en skada eller operation. Det kan minska smärta, förbättra kroppens biomekanik och förhindra framtida skador.

DSC09537.jpg

Förebyggande kiropraktik eller naprapati

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag när du går på förebyggande behandling som syftar till att du som anställd ska kunna fortsätta att utföra dina arbetsuppgifter. Din arbetsgivare är skyldig att vidta åtgärder som behövs för att förebygga att du som anställd utsätts för ohälsa eller olycksfall på ditt arbete.

Både kiropraktik och naprapati går att använda som förebyggande behandling för denna typ av besvär. 

BOKA TID IDAG!

bottom of page