top of page
DSC09500-2.jpg
NORDIC KIROPRAKTIK

VÅRA TJÄNSTER

På Nordic Kiropraktik är du välkommen att boka ett besök oavsett besvär. Med vår kompetenta personal och breda utbud av tjänster kan vi hjälpa dig mot en smärtfri vardag.

LÄS MER OM

VÅRA TJÄNSTER

kiropraktik stockholm

Kiropraktik är en medicinsk disciplin som fokuserar på diagnos, behandling och förebyggande av störningar i muskuloskeletala systemet. Kiropraktorer arbetar med att återställa kroppens funktion genom att påverka nervsystemet och skapa bättre förutsättningar för hälsosamt åldrande.

DSC09727.jpg

Barn i alla åldrar kan precis som vuxna få spänningstillstånd i ryggens leder på grund av skador/fall, från förlossningen eller andra yttre faktorer. Förlossning kan medföra stress och trauma för barnet och att födas är en av de mest påfrestande händelser, både fysiskt och hormonellt.

naprapat stockholm

Naprapater strävar efter att hitta och behandla grundorsaken till smärttillståndet och fokuserar på att återställa balans och funktion i muskuloskeletala systemet.

dry needling stockholm

Dry needling är en behandlingsform som kan lindra smärta och spänningar orsakade av muskelbesvär. Genom att använda små nålar som är speciellt utformade för att stimulera muskeln kan du få lindring från dina smärtor. 

Dry needling är en form av akupunktur där en tunn nål förs in i muskeln där spända stråk finns, med andra ord “triggerpunkter” men kan även användas för att generellt öka blodcirkulationen i ett område utan att rikta in sig specifikt på triggerpunkter.

massage stockholm

Massage främjar avslappning och kan minska stress genom att frigöra oxytocin och minska stresshormoner. Genom att applicera tryck och beröring på muskler och vävnader lindrar massage spänningar, ökar blodflödet och minskar muskelsmärta.

Gym Equipments

Målet med rehabträning är att återvinna förlorad styrka, rörlighet, stabilitet, uthållighet och funktion efter en skada eller operation. Det kan minska smärta, förbättra kroppens biomekanik och förhindra framtida skador.

BOKA TID IDAG!

bottom of page