top of page
DSC09375-2.jpg

VÅRT UPPDRAG

Nordic Kiropraktik, Naprapati & massage har ett flertal kliniker i Stockholm, där vi har som mål att hjälpa patienter av alla åldrar att nå optimal hälsa genom kiropraktisk vård & massage.

I dagens samhälle bevittnar vi människor i alla åldrar, från nyfödda till äldre, som lider av sviktande hälsa. Vi håller oss till tre grundpelare vilka definierar hälsa: strukturell (fysisk), emotionell (stress i olika omfång) och kemisk (kroppens inre kemi).  ​Vi vill att våra kunder ska nå optimal hälsa och uppnå sin högsta potential inte enbart överleva. Detta gör att vi måste ta hand om alla de tre ovan nämnda grundpelarna i hälsa när vi bedömer en individ. Vi är alla födda med en inbyggd förmåga att läka och anpassa oss. I kiropraktik tar vi hänsyn till dessa principer och behandlar genom specifik, varsam och naturlig praktisk vård för att förbättra din hälsa.

LÄR KÄNNA VÅR

PERSONAL

DSC09172-2-2.jpg

Punnit Singh Virk

Leg. Kiropraktor

Efter att studerat 5 år på Scandinavian College of Chiropractic så har Punnit genomfört sin allmännatjänstgöring som kiropraktor både inom den privata sektorn samt inom Svensk hälso- och sjukvård innan han blev legitimerad som kiropraktor. I slutskedet av studietiden fick Punnit möjligheten att utföra sin extern klinik för Wings HC Arlanda och även arbetat som kiropraktor för deltagare i Lidingöloppet.

henke new.jpg

Henrik Olsson

Cert. Massageterapeut

Tidigare har Henrik under några års tid spelat fotboll som han med senare tid lagt av med och fokuserar istället på att gymma och även hjälpa andra med att bygga kroppens hälsa då han även har erfarenhet som personlig tränare. Henrik har genom fotboll stött på massageterapeuter, kiropraktorer och andra manuella medicinare som med sin kunskap imponerat, fascinerat och motiverat Henrik att utbilda sig till massageterapeut men även också påbörjat att studera till Naprapat. Han beskriver känslan av att optimera för såväl atlet som gemene man som en svårslagen känsla. ” Jag mår bra när andra runt omkring mig mår bra” - Henrik Evdoxias största intresse har alltid varit människans kropp och under sin tid som idrottare blev hon medveten om hur fysiska och psykiska faktorer alltid påverkar varandra. Där har kiropraktiken varit ett viktigt verktyg till att hjälpa och förbättra fysisk samt mental hälsa. ”För att utvecklas inom min karriär som friidrottare i spjutkastning och som elitidrottare i Grekland, insåg jag att det krävs mycket träning. Därav fick jag erfarenhet av kiropraktik när jag utsattes för idrottsskador. I samband med det väcktes mitt intresse om att utbilda mig till kiropraktor. Då insåg jag hur mycket nytta jag har fått av kiropraktik och hur det positivt förbättrade min karriär. Efter några veckor av kiropraktor behandling kunde jag återvända i bra form och delta i aktiviteter igen.”

DSC05212.jpg

Efraim Mourad

Leg. Kiropraktor

Efraim har en examen från Skandinaviska Kiropraktorhögskolan. Efraim är uppskattad för sitt engagemang i att ge bra patientvård, och använder sig av ett heltäckande tillvägagångssätt som inte bara tar hänsyn till de omedelbara symptomen utan också grundorsakerna till besvär.  Med gedigen kunskap kring fördjupad träningsfysiologi samt idrottsmedicinsk diagnostik och ett halv decennium inom kliniskt arbete är Efraim en god tillgång för Nordic teamet.

tompa final22.jpg

Tompa Formgren

Leg. Kiropraktor

Tompa tog examen år 1991 från Kiropraktorhögskolan i Stockholm. Sedan dess har han arbetat både inom primärvården och den privata sektorn. Tompa fick träffa en handfull terapeuter och läkare efter en ryggskada under hans militärtjänstgöring 1986. Det gav inga resultat förrän en plan lades tillsammans med en kiropraktor som ryggproblemen försvann. Det väckte ett intresse som gjorde att yrkesvalet kändes helt rätt. Nu har han arbetat kliniskt som kiropraktor i 33 år varav 7 år som lärare på Kiropraktorhögskolan. Att underhålla och förebygga rörelseapparatens leder och muskler för att upprätthålla full fysisk balans och mental funktion, det är vad kiropraktik är, och det kliniska arbetet fortsätter på Nordic Kiropraktik. "Ingen skall behöva leva med konstanta smärtor när det finns hjälp att få. Således är underhåll av rörelseapparaten kiropraktiskt för mig en självklarhet."

DSC09325-2-2.jpg

Elin Karlsson

Naprapat

Elin blev tidigt intresserad av kroppens förmåga att läka sig själv med rätt förutsättningar, hjälp, stöd och support. När hon var liten var hon med sina föräldrar som ofta gick på behandling och fick följa dem mot en smärtfri vardag. Elin har arbetat med träning och hälsa sedan 2014, och tog examen från sin 4 åriga utbildning på Naprapathögskolan i Stockholm 2019. Sedan dess har hon jobbat både kliniskt som Naprapat men även för att främja global hälsa via digitala verktyg. För tillfället arbetar Elin inte kliniskt på kliniken utan lägger sitt fulla fokus på att expandera våra kliniker så att vi kan hjälpa fler människor mot en bättre hälsa.

Skärmavbild 2023-08-31 kl. 15.39_edited.jpg

Dani Alkhamisi

VD | Leg. Kiropraktor

Efter att ha varit intresserad av folkhälsa under längre tid ville jag fortsätta utbilda mig i ett patient-orienterat, praktiskt yrke och fann mig dragen till Kiropraktik. Under uppväxten såg jag hur min far återhämtade sig med hjälp av kiropraktisk vård, från att ha varit oförmögen att stå upp i mer än ett par minuter, till att kunna engagera sig i atletiska aktiviteter igen. Ett par år senare började jag få kraftig migrän, efter att ha provat allting var kiropraktik det enda som till slut hjälpte. Det var då jag bestämde mig för att jag skulle bli en kiropraktor.” Dani tog examen från Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth med en Bachelors of Human Sciences och en Masters in Chiropractic. Under sin studietid blev han speciellt intresserad av atletiska sporter, speciellt fotboll, då han började justera fotbollsspelare under den tid då han arbetade med AFC Bournemouth, som spelar i den högsta divisionen i Premier League. Dani var även studentambassadör för sitt universitet och reste världen över, för att ge seminarier om kiropraktik och dess många fördelar för hälsan i vardagslivet. Efter hans studier har Dani utövat kiropraktik hos ett flertal kliniker i Storbritannien och Sverige. Dani är även intresserad av att behandla familjer i alla åldrar, från nyfödda till de äldre såväl som att arbeta med specifika kiropraktiska justeringar vilka påverkar det ryggradsrelaterade nervsystemet, samt extremiteter. Han är utöver det, även intresserad av vardagshälsan med hänsyn till dagliga stressfaktorer, nutrition samt rörelsemönster, vilka kan vara skadliga och betydelsefulla för den generella hälsan. Allt för att kunna hjälpa sina patienter med en hängivenhet och passion, så att de kan nå sin fulla potential: Ett liv utan hinder, med hjälp av kiropraktisk vård.

Hassan Ali

Leg. Kiropraktor

Efter en femårig utbildning på Scandinavian college of chiropractic så började Hassan jobba inom den Svenska primärvården där han har sett diverse fall. Hassan har jobbat med äldre såsom yngre. Hassans intresse för kiropraktik började växa då han under sin rehabilitering sökte sig till kiropraktiken för sina besvär. Tidigare fotbollspelare i ungdomsåren och håller numera igång med fotboll på fritiden i form av korpen såväl som med vänner. Dessutom samarbetar Hassan med division 4 lag, skadeförebyggande träning samt rehabilitering. Största anledning till varför Hassan blev en kiropraktor var för att hjälpa folk att kunna optimera deras hälsa för att kunna ta sig an vardagen. ” Kroppen ska inte vara en anledning till varför du inte kan leva ett normalt liv.” - Hassan

Oliver Samuelsson

Oliver är en ambitiös individ som pluggar till naprapat med passion och hängivenhet. Med tio år av träningserfarenhet i bagaget är han väl bekant med vikten av en hälsosam livsstil. Att gymma har blivit en integrerad del av hans dagliga rutin och har gett honom en djup förståelse för kroppens anatomi och funktioner. Men det är inte bara hans egen kropp som intresserar Oliver, det är människor och deras välbefinnande som är hans största drivkraft. Han älskar att träffa nya människor och skapa meningsfulla kontakter. Genom att kombinera sin passion för träning med sin önskan att hjälpa andra, strävar Oliver efter att bli en respekterad massageterapeut som kan bidra till att förbättra människors livskvalitet.

Cert. Massageterapeut

Madelen Saaid

Administrationschef

Efter masterexamen inom global hälsa hade Madelen bestämt sig för att jobba med människor och hälsa. Finns det då bättre alternativ än kiropraktik? Personligen svarar hon nej! Madelen anser kiropraktik som en målsättning för att minska smärtan och öka livskvalitet. Förutom att Madelen har haft behandlingsplaner utformade i rörelseapparaten, så har kiropraktik hjälpt henne igenom hela hennes diabetes resa och även dysmenorré. Hon är passionerad över sitt jobb och har höga ambitioner inom folkhälsoarbete för att uppnå en friskare och hälsosammare folkhälsa för en mer hållbar samhällsutveckling och människors välbefinnande. Det Madelen vill meddela till samhället genom arbetet som Kiropraktik Administrationschef är att denna typ av naturlig vård tillhandahåller den bästa möjligheten att leva i en vardag utan smärta eller begränsingar. Eftersom hon anser att många går miste om innebörden av kiropraktik så försöker hon sprida kunskap kring kiropraktik och förklara att en människas allmänna hälsa beror på förhållandet mellan ryggraden och nervsystemet, därför är kiropraktik gjord för att hitta källan till problemet och upprätthålla optimal hälsa istället för att enbart lindra symptom

Oliver Samuelsson

Certifierad Massageterapeut

Oliver är en ambitiös individ som pluggar till naprapat med passion och hängivenhet. Med tio år av träningserfarenhet i bagaget är han väl bekant med vikten av en hälsosam livsstil. Att gymma har blivit en integrerad del av hans dagliga rutin och har gett honom en djup förståelse för kroppens anatomi och funktioner. Men det är inte bara hans egen kropp som intresserar Oliver, det är människor och deras välbefinnande som är hans största drivkraft. Han älskar att träffa nya människor och skapa meningsfulla kontakter. Genom att kombinera sin passion för träning med sin önskan att hjälpa andra, strävar Oliver efter att bli en respekterad massageterapeut som kan bidra till att förbättra människors livskvalitet.

BOKA TID IDAG!

bottom of page