top of page

Henrik Olsson

Certifierad Massageterapeut

Tidigare har Henrik under några års tid spelat fotboll som han med senare tid lagt av med och fokuserar istället på att gymma och även hjälpa andra med att bygga kroppens hälsa då han även har erfarenhet som personlig tränare.

Henrik har genom fotboll stött på massageterapeuter, kiropraktorer och andra manuella medicinare som med sin kunskap imponerat, fascinerat och motiverat Henrik att utbilda sig till massageterapeut men även också påbörjat att studera till Naprapat. Han beskriver känslan av att optimera för såväl atlet som gemene man som en svårslagen känsla.

”Jag mår bra när andra runt omkring mig mår bra” - Henrik
Evdoxias största intresse har alltid varit människans kropp och under sin tid som idrottare blev hon medveten om hur fysiska och psykiska faktorer alltid påverkar varandra. Där har kiropraktiken varit ett viktigt verktyg till att hjälpa och förbättra fysisk samt mental hälsa.

”För att utvecklas inom min karriär som friidrottare i spjutkastning och som elitidrottare i Grekland, insåg jag att det krävs mycket träning. Därav fick jag erfarenhet av kiropraktik när jag utsattes för idrottsskador. I samband med det väcktes mitt intresse om att utbilda mig till kiropraktor. Då insåg jag hur mycket nytta jag har fått av kiropraktik och hur det positivt förbättrade min karriär. Efter några veckor av kiropraktor behandling kunde jag återvända i bra form och delta i aktiviteter igen.”

BOKA TID IDAG!

bottom of page